Miksi Isoonkyröön

 

Kökällä kohti menestystä

Isossakyrössä on aina ymmärretty, että yksin ei kukaan menesty. Kökkä- eli talkoohenki elää ja voi hyvin myös elinkeinoelämässämme. Meillä kokenut yrittäjä auttaa aloittavaa, kunnassa koneisto pyörii jouhevasti ja yhteistyökumppaniksi valikoituu luontevasti toinen paikallinen.  

 

Monipuolinen elinkeinorakenteemme luo mahdollisuuksia yhteistyöhön ja innovointiin sekä tarjoaa taloudellisesti vakaan pohjan yritystoiminnalle.

Panostamme infrastruktuuriin: Liikenne- ja tietoliikenneyhteyksiin panostamalla parannamme yritystemme logistiikkaa ja toimitusketjuja ja pidämme liiketoiminnan pyörät pyörimässä. Hyvillä julkisilla palveluilla houkuttelemme työvoimaa, tuemme työntekijöiden hyvinvointia ja autamme yrityksiämme tarjoamaan paremmat työolosuhteet.

Kattavat yrityspalvelut ja verkostot aloittaville ja toimiville yrittäjille yhteistyössä VASEKin kanssa.

 

Sopivasti tässä välissä 

Isokyrö on kaikin puolin sopiva paikka yrittää. 
Erityisen sopivaa on sijainti kahden maakuntakeskuksen – Vaasan ja Seinäjoen – välissä, loistavien yhteyksien äärellä. Täällä ulottuvillasi ovat kahden maakunnan vahvin osaaminen, yhteistyökumppanit ja verkostot. Olemme myös juuri sopivan kokoinen kustannustason säilymiseksi järkevänä.

 

  • Sijainti Seinäjoen ja Vaasan talousalueiden risteyksessä
  • Talousalueen 100 kilometrin vyöhykkeellä 539 000 asukasta
  • Alueella 250 000 työpaikkaa
  • Uusia asuinalueita yrityselämän tukena

 

Jos tarvitset teollista tilaa laajentamista varten tai etsit yrityksellesi uusia markkinoita, suuntaa Isoonkyröön!

Tutustu yritystarinoihin ›